8 Απρ 2014

Δήλωση στήριξης Κωνσταντίνου Μήλα σε Παναγιώτη Μερτύρη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες
Θα ήθελα να δηλώσω την στήριξή μου στον υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη, με τον συνδυασμό ¨Ανθούσα, Γέρακας Παλλήνηπόλεις για να ζεις¨ και συγχρόνως να αναγγείλω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
Γνώρισα τον Παναγιώτη Μερτύρη την τελευταία τετραετία με την κοινή μας θητεία και συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης. Είναι τίμιος και ειλικρινής ,ήπιος , με ηθικές αρχέςεργατικός και αποτελεσματικός. Επιτυχημένος στην επαγγελματική του ζωή, αυτοδημιούργητος και καλός οικογενειάρχης.

Στη σκέψη του και στην πρόθεση του είναι το καλό και η ευημερία των συμπολιτών του , είτε κατοικούν στην Ανθούσα, είτε στον Γέρακα, είτε στην Παλλήνη. Περιοχές στις οποίες μεγάλωσε , δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά , δημιούργησε την οικογένειά του και επιθυμεί να τις δει να αναπτύσσονται και να προοδεύουν ισότιμα.
Για τον σκοπό αυτό σχημάτισε με τους συνεργάτες του τον νέο συνδυασμό ¨Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη πόλεις για να ζεις¨ .
Ο συνδυασμός στελεχώνεται κυρίως από νέα άφθαρτα πρόσωπα , που με τονενθουσιασμό και την διάθεσή τους για δουλειά αλλά και με την εμπειρία των παλαιοτέρων δηλώνουν έτοιμα να ανατρέψουν την κατεστημένη νοοτροπία τόσων ετών, που έχει εγκλωβίσει την φαντασία και την δημιουργικότητα.
Οι πόροι της αυτοδιοίκησης συρρικνώνονται, οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί δοκιμάζονται. Με στοχευμένη οικονομία, με περιορισμό της σπατάλης από εκδηλώσεις προβολής και έργα βιτρίνας, με την διενέργεια διαγωνισμών και όχι απευθείας αναθέσεων , με αλληλεγγύη, με ομαδικότητα, με εθελοντισμό, με στήριξη της επιχειρηματικότητας και άνοιγμα θέσεων εργασίας θα δώσουμε την μεγάλη απάντηση για ένα βιώσιμο Δήμο Παλλήνης και στα παιδιά μας πραγματικές ¨πόλεις για να ζεις¨.
Με απόθεμα αγάπης για τον τόπο μου, θέτω την επιστημονική μου γνώση και τηναυτοδιοικητική μου εμπειρία στην υπηρεσία και το όφελος των δημοτών και σας καλώ όλους μαζί να συστρατευτούμε για μια δημοτική αρχή που θα σέβεται το δημόσιο χρήμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες, θα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τους δημότες και θα υλοποιεί επιτέλους το αυτονόητο. 
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΛΑΣ
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης
τ. Αντιδήμαρχος Γέρακα
τ. Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Γέρακα

http://pallinipress.blogspot.gr/